Arrangement

Troisgros event på Restaurant Lieffroy

Da Patrick var 25 år, tog han på en rejse til Frankrig, for at lære endnu mere om det franske køkken.

En del af opholdet i Frankrig foregik på den verdenskendte 3 stjernede michelin restaurant Troisgros i Roanne, ca. 90 km fra Lyon. Patrick tog en masse erfaring og oplevelser med hjem til Danmark.

Det er der imidlertid flere der har gjort og derfor ideen med at samle nogle af de danske kokke der har arbejdet hos Michel Troisgros. De vil til denne frokost, hver især kreere en ret, som de har været med til at servere på Restaurant Troisgros.

Menu Dégustation Troisgros

Champagne André Clouet – Silver Brut

*

Rikke Brockstedt – Karoline Amalie Rouleaux aux Crabes 2013 Grüner Veltliner – Buteo – Gindl

*

Jens Peter Kolbeck – Restauratør, fhv. kongelig hofkok, Bocuse d’Argent ’93 Escalope de saumon a l’Oseille dans sa version Originale 2013 Meursault – Domaine Faively

*

Jacob Justesen – Tidligere Hotel Britannia

Hommard rotii aux beurre de granate

2015 Condrieu – Invitare – M.Chapoutier

*

Daniel Letz – Le St. Jaques

Canette de Challans aux epices et fuit

2015 Bordeaux Rouge – Legende “R” – DBR (Lafite)

*

Patrick Lieffroy – Restaurant Lieffroy

Entre la Fourme et la poire 2002 Château Suduiraut – Magnum

*

Patrick Lieffroy – Restaurant Lieffroy

Arabesque aux Ananas

2002 Château Suduiraut – Magnum

Arrangementet er søndag d. 26. Marts 2017 kl. 12.30

Pris pr. person kr. 2340,-

Vi håber at kunne byde Jer velkommen.

  1. Der er begrænsede pladser til dette arrangement og pladserne bliver derfor delt ud efter “Først til mølle”-princip.

Booking: www.booksforcooks.dk

"Har du lyst til at modtage vores nyhedsbrev, hvor vi blandt andet skriver om kommende arrangementer..."

så send navn, postadresse og e-mail adresse her
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien