Arrangement

Kære Gæst

Vi har glædet os meget til for anden gang at kunne præsentere vores nye tiltag her på Restaurant Lieffroy.

Violinist Andreas Bernitt har været og besøgt os. Vi blev alle ufatteligt betaget af Andreas’ personlighed og talent og vi blev derfor, begge parter, enige om at forene dette med vores Restaurant og vores køkken. Vi er enormt heldige at være de første til at lave dette arrangement i Danmark med Andreas Bernitt og vi har glædet os til eksklusivt at kunne tilbyde vores gæster denne unikke oplevelse.

“At sammensætte råvarer er en kunst – en higen efter den perfekte balance mellem håndværk, viden, intuition og følelser. Tilblivelsen af musik opstår via en tilsvarende proces.

 

Jeg vil forsøge musisk at beskrive de sanseindtryk, jeg oplever ved de forskellige mad- og vinoplevelser – og derved aktivere høresansen til samspil med smags- og lugtesansen.

 

Både i madlavning og musik er der traditioner og form, hvilket både kan skabe tryghed og begrænsning. At tænke frit, nyt og anderledes, kan være angstprovokerende og kræver mod. Inspireret af den sublime kunst i køkkenet, vil jeg lade mine strenge udfordre denne begrænsning”.

 

Citat: violinist Andreas Bernitt

Om Andreas Bernitt:

33 år, solist uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Spiller store kunstneres musik, men komponerer ligeså gerne egne værker. Bernitt skiller sig markant ud fra sine kollegaer, fordi han lige godt mestrer det rent klassiske repertoire til  – jazz, pop, rock og folkemusik. P.t. stærkt inspireret af skotsk musik og Broadway numre. Bernitt har indspillet mange albums nationalt og internationalt og spiller koncerter over hele verden. Stryger arrangementet og violinen til Lukas Graham’s Grammy nominerede “7 years” er skabt og indspillet af Bernitt. https://www.youtube.com/watch?v=KIZbZ2Qzlnw. I 2014 havde Bernitt æren af at åbne Eurovision Song Contest foran 220 mio. seere med sin version af det mest spillede stykke danske musik nogensinde – Jacob Gade’s “Tango Jalousie” https://www.youtube.com/watch?v=s2y-9a2UBPM

Læs og hør mere om Andreas: www.bernittmusic.com

Arrangementet vil foregå søndag d. 08. Oktober

Vi starter kl. 18.30 med et glas champagne og snacks

Teamet i køkkenet vil kreere en 4 retters menu med vinmenu. Bernitt vil komponere musik til de forskellige retter, der igennem middagen vil udvikle sig i styrke og kraft. Der vil være et soloindslag imellem alle retter aftenen igennem.

Kr. 1500,- pr. person alt ovenstående inclusive. NB. Der er begrænsede pladser til dette arrangement og pladserne bliver derfor delt ud efter “Først til mølle”-princip.

"Har du lyst til at modtage vores nyhedsbrev, hvor vi blandt andet skriver om kommende arrangementer..."

så send navn, postadresse og e-mail adresse her
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien