Menu

Vores menu består af 3 retter – forret, hovedret og dessert
– og koster 410 kroner.

Det er muligt at tilkøbe op til fem ekstra forretter, hvis man har lyst til mere end 3 retter.  Vi har også vores Gourmetoplevelse på 6 eller 8 retter, hvor man gennemgår en smagsoplevelse af retterne, i mindre størrelse.

Maden vi laver er altid sammensat af de bedste råvarer vi kan skaffe, meget gerne lokale, når det er muligt. Vi har ingen dogmer, udover at følge sæsonen.

Det betyder meget for os, at det vi serverer for vores gæster er af højeste kvalitet og det borger hver enkelt af vore leverandører for. De er alle særligt udvalgt – og mange af dem har vi kendt igennem rigtig mange år.

Vi har kun den ene menu af gangen – det er en af de vigtigste årsager til, at vi kan servere uovertruffen kvalitet til priser der er nede på jorden.

Og det er det vi vil.

Aktuel MenuKommende menu

Menu fra d. 9. November til d. 28. November

Frisk fangst fra Storebælt med gulerod og grønkål, muslingesauce og salturt

*

Farseret fasanbryst med kvædekompot, græskar, tranebær og portvinsauce

*

Mandarinsorbet og lakridsparfait med yuzoskum, mandelkager og kondenseret mælk

Menupris 3 retter

Kr.: 410,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Kammusling med æbler, persillerod og osietre caviar

Kr. 195,-

Jomfruhummer fra Hanstholm med grillet tomat, hollandaise med ananassalvie og sprød panko

Kr.: 150,-

Fransk Andelever med vilde ris, majs og sauce med syltede hindbær og balsamico

Kr.: 150,-

Kalvebrisler med gule beder, jordskokker, sprød havgus og sauce med rødbede og vadouvan

Kr.: 150,-

Udvalgte oste med behørig garniture

Kr.: 150,-

Gourmetoplevelse “All inclusive”

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1435,-

Gourmetoplevelse 8 retter “All inclusive”

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1760,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Menu fra d. 29. November til d. 22. December

Frisk fangst fra Storebælt med syltede blomkål, røget ål, stikkelsbær og muslingesauce

*

Farseret vildandebryst med kastanjer, rødbeder, jordskokker og sauce med varme krydderier

*

Kirsebær sorbet med risalamande parfait, mandel og financiers med kardemomme

Menupris 3 retter

Kr.: 410,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Stegt kammusling med osietre caviar, gulerod og yuzo

Kr. 195,-

Jomfruhummer fra Hanstholm med grillet bok choy, pocheret æggeblomme, sesam og hummervinegrette

Kr.: 150,-

Fransk Andelever med æbleflæsk, sellericreme, hasselnødder og soja

Kr.: 150,-

Svinekæber med figenrødkål og trøffelsauce

Kr.: 150,-

Udvalgte oste med behørig garniture

Kr.: 150,-

Gourmetoplevelse “All inclusive”

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1435,-

Gourmetoplevelse 8 retter “All inclusive”

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1760,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien