Aktuel 3-retters Menu
Menu fra d. 5. Maj til d. 8. juni - Frokost og Aften
Dagens friske fisk med syltede hvide asparges, sprød Unika Havgus og Bearnaise med Karl-Johan
*
Farseret Perlehønebryst med grønne asparges, morkler, ramsløgspesto og morkelsauce
*
Parfait af mascarpone og jordbær, marinerede jordbær og basilikum samt ymersorbet
*
3 retter / Kr. 495,-
Tilvalgsretter
Kammusling med hestebønner, mandler, Beurre Blanc med Yuzu og Caviar
Kr. 195,-
Grillet jomfruhummer med ærter, fermenteret hvidløg - som ravioli, hummersauce med Vadouvan
Kr. 180,-
Fransk Andelever syltede fennikel, rabarberkompot og Gastrique sauce
Kr. 180,-
Kalvebrissel med nye gulerødder, violet artiskok og sauce med gulerodssaft
Kr. 180,-
Udvalgte oste fra ostevogn med behørig garniture
Kr. 180,-
Gourmetoplevelse 6 retter
Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours
6 retter / Kr. 1.690,-
(med vinmenu 2 - 1.990,-)
Gourmetoplevelse 8 retter
Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours
8 retter / Kr. 1.990,-
(med vinmenu 2 - 2.490,-)