Aktuel 3-retters Menu
Frokost og aften
Dagens friske fangst med grillet tomat, sorte oliven og muslingesauce med safran
*
Iberico sortfodsgris med bagte selleri, grønkål, knoldgaltetand og humle
*
Parfait af solsikke og mascarpone, svesker i armagnac og sorbet af brombær
*
Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!
3 retter / Kr. 540,-
Tilvalgsretter
Stegt kammusling med gulerødder, ristede mandler og Baerii Caviar
Kr. 195,-
Jomfruhummer fra Hanstholm, syltet græskar og hummersauce med Vadouvan
Kr. 195,-
Stegt fransk andelever med solbærkompot, bagte rødbeder og hønsesky
Kr. 195,-
Glaseret kalvebrissel med små forårsløg, svampe og trøffelsauce
Kr. 195,-
Udvalgte danske og franske oste med behørig garniture
Kr. 195,-
Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!
Gourmetoplevelse 6 retter
Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours
6 retter med vinmenu 1 / Kr. 1.800,-
6 retter med vinmeu 2 / Kr. 2.200,-
Gourmetoplevelse 8 retter
Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours
8 retter med vinmenu 1 / Kr. 2.200,-
8 retter med vinmenu 2 / Kr. 2.600,-