Menu

Vores menu består af 3 retter – forret, hovedret og dessert
– og koster 395 kroner.

Det er muligt at tilkøbe op til fem ekstra forretter, hvis man har lyst til mere end 3 retter.  Vi har også vores Gourmetoplevelse på 6 eller 8 retter.

Maden vi laver er altid sammensat af de bedste råvarer vi kan skaffe, meget gerne lokale, når det er muligt. Vi har ingen dogmer, udover at følge sæsonen.

Det betyder meget for os, at det vi serverer for vores gæster er af højeste kvalitet og det borger hver enkelt af vore leverandører for. De er alle særligt udvalgt – og mange af dem har vi kendt igennem rigtig mange år.

Vi har kun den ene menu af gangen – det er en af de vigtigste årsager til, at vi kan servere uovertruffen kvalitet til priser der er nede på jorden.

Og det er det vi vil.

Aktuel MenuKommende menu
Menu fra d. 9. november til d. 29. november

Frisk fangst fra Storebælt med blomkål,  røget ål, muslingesauce og  stikkelsbær

*

Farseret duebryst med bøgehatte, grillede gulerødder, grønkål og morkelsauce

*

Bagt æble med makronskum, æblesorbet, mandelkager og karamel

Menupris 3 retter

Kr.: 395,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Caviar “Osietra” med kammusling, fennikel, yuzo og persillerod

Kr. 195,-

Jomfruhummer fra Hanstholm med rødbeder, jordskokker, hummersauce og sprød svær

Kr.: 150,-

Fransk Andelever med syltede kirsebær, kastanjer,  selleripure og kirsebærsauce

Kr.: 150,-

Kalvebrisler med syltede Hokkaido græskar, hasselnødder og sauce med soja og brunet smør

Kr.: 150,-

Udvalg af oste med behørig garniture

Kr.: 150,-

Gourmetoplevelse “All inclusive”

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1425,-

Gourmetoplevelse 8 retter “All inclusive”

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1750,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Menu fra d. 30. november til d. 22. december

Frisk fangst fra Storebælt med grønkål, syltede løg, muslingesauce og persilleolie

*

Farseret andebryst med bagte rødbeder, Hokkaido græskar, blå kartofler og sauce bigarade

*

Kirsebær sorbet med kastanjer, kondenseret mælk, mandelkager og puffede ris

Menupris 3 retter

Kr.: 395,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Caviar “Osietra” med kammusling, selleri og yuzu

Kr. 195,-

Jomfruhummer fra Hanstholm med kantareller,  jordskokker, hasselnødder og hummer vinaigrette

Kr.: 150,-

Fransk Andelever med æbleflæsk, soja-lime sauce og sprød svær

Kr.: 150,-

Confit af svinekæbe med rødkål, figner og trøfler

Kr.: 150,-

Udvalg af oste med behørig garniture

Kr.: 150,-

Gourmetoplevelse “All inclusive”

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1425,-

Gourmetoplevelse 8 retter “All inclusive”

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1750,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

"Maden vi laver er altid sammensat af de bedste råvarer vi kan skaffe, meget gerne lokale, når det er muligt"
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien