Menu

Vores menu består af 3 retter – forret, hovedret og dessert
– og koster 395 kroner.

Det er muligt at tilkøbe op til fem ekstra forretter, hvis man har lyst til mere end 3 retter.  Vi har også vores Gourmetoplevelse på 6 eller 8 retter.

Maden vi laver er altid sammensat af de bedste råvarer vi kan skaffe, meget gerne lokale, når det er muligt. Vi har ingen dogmer, udover at følge sæsonen.

Det betyder meget for os, at det vi serverer for vores gæster er af højeste kvalitet og det borger hver enkelt af vore leverandører for. De er alle særligt udvalgt – og mange af dem har vi kendt igennem rigtig mange år.

Vi har kun den ene menu af gangen – det er en af de vigtigste årsager til, at vi kan servere uovertruffen kvalitet til priser der er nede på jorden.

Og det er det vi vil.

Aktuel MenuKommende menu

Menu fra d. 5. januar til d. 24. januar

Frisk fangst fra Storebælt med spidskål, jordskokker, røget ål og muslingesauce

*

Farseret Vagtel med grønkål, syltede løg, urtekartofler og morkelsauce

*

Havtornparfait og tonkabønne is med karamelsauce og kakao

Menupris 3 retter

Kr.: 395,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Caviar “Osietra” med kammusling, æblevinegrette og rosenkålsblade

Kr. 195,-

Jomfruhummer fra Hanstholm med små tomater, fermenteret hvidløg, sprød svær og hollandaise

Kr.: 150,-

Fransk Andelever med solbærkompot, skorzonerødder, hasselnødder og soja

Kr.: 150,-

Confit af svinekæbe med rødbeder, trøffelcreme og rødbedesauce

Kr.: 150,-

Udvalg af oste med behørig garniture

Kr.: 150,-

Gourmetoplevelse “All inclusive”

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1425,-

Gourmetoplevelse 8 retter “All inclusive”

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1750,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Menu fra d. 25. januar til d. 10. februar

Frisk fangst fra Storebælt med artiskokker, kastanjer, æbler og muslingesauce

*

Farseret Perlehønebryst med sprød kartoffel, syltede løg, grønkål og sauce med balsamico

*

Mangoparfait med sveskeblommeis og armagnac, tærte med passionsfrugt og lun karamelsauce

Menupris 3 retter

Kr.: 395,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Caviar “Osietra” med kammusling, blomkål, mandel og yuso

Kr. 195,-

Jomfruhummer fra Hanstholm med selleri, hollandaise med urter og sprød flæskeflage

Kr.: 150,-

Fransk Andelever med solbærkompot, skorzonerrødder, hasselnødder og soja

Kr.: 150,-

Confit af svinekæbe med rødbeder, jordskokker og vadouvan

Kr.: 150,-

Udvalg af oste med behørig garniture

Kr.: 150,-

Gourmetoplevelse “All inclusive”

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1425,-

Gourmetoplevelse 8 retter “All inclusive”

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1750,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

"Maden vi laver er altid sammensat af de bedste råvarer vi kan skaffe, meget gerne lokale, når det er muligt"
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien