Aktuel 3-retters Menu

Menu fra d. 5. Maj til d. 8. juni - Frokost og Aften

Dagens friske fisk med syltede hvide asparges, sprød Unika Havgus og Bearnaise med Karl-Johan

*

Farseret Perlehønebryst med grønne asparges, morkler, ramsløgspesto og morkelsauce

*

Parfait af mascarpone og jordbær, marinerede jordbær og basilikum samt ymersorbet

*

hey

3 retter / Kr. 495,-

Tilvalgsretter

Kammusling med hestebønner, mandler, Beurre Blanc med Yuzu og Caviar

Kr. 195,-

Grillet jomfruhummer med ærter, fermenteret hvidløg - som ravioli, hummersauce med Vadouvan

Kr. 180,-

Fransk Andelever syltede fennikel, rabarberkompot og Gastrique sauce

Kr. 180,-

Kalvebrissel med nye gulerødder, violet artiskok og sauce med gulerodssaft

Kr. 180,-

Udvalgte oste fra ostevogn med behørig garniture

Kr. 180,-

Gourmetoplevelse 6 retter

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

6 retter / Kr. 1.690,-
(med vinmenu 2 - 1.990,-)

Gourmetoplevelse 8 retter

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

8 retter / Kr. 1.990,-
(med vinmenu 2 - 2.490,-)