Menu

Vores menu består af 3 retter – forret, hovedret og dessert
– og koster 395 kroner.

Det er muligt at tilkøbe op til fem ekstra forretter, hvis man har lyst til mere end 3 retter.  Vi har også vores Gourmetoplevelse på 6 eller 8 retter.

Maden vi laver er altid sammensat af de bedste råvarer vi kan skaffe, meget gerne lokale, når det er muligt. Vi har ingen dogmer, udover at følge sæsonen.

Det betyder meget for os, at det vi serverer for vores gæster er af højeste kvalitet og det borger hver enkelt af vore leverandører for. De er alle særligt udvalgt – og mange af dem har vi kendt igennem rigtig mange år.

Vi har kun den ene menu af gangen – det er en af de vigtigste årsager til, at vi kan servere uovertruffen kvalitet til priser der er nede på jorden.

Og det er det vi vil.

Aktuel MenuKommende menu
Menu fra d. 14. Juli til d. 16. august.      Vi holder ferie i uge 30 og 31

Frisk fangst fra Storebælt med søde majs, kantareller, muslingesauce og ribs

*

Canettebryst med nye rødløg, sommerkål, nye kartofler og morkelsauce

*

Friske hindbær med hindbærsorbet, koldskålsskum, lavendelkager og havre

Menupris 3 retter

Kr.: 395,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Caviar med kammusling, blomkål, mandel og sauce med grønne æbler

Kr. 195,-

Jomfruhummer fra Hanstholm med syltede hvide asparges, rygeost og sprød svær

Kr.: 125,-

Fransk Andelever med skorzonerrødder, solbær, hasselnødder og soja

Kr.: 125,-

Syltet svinekæbe med grillet broccoliskud, stikkelsbær og vadouvan

Kr.: 125,-

Udvalg af oste med behørig garniture

Kr.: 150,-

Gourmetoplevelse “All inclusive”

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1380,-

Gourmetoplevelse 8 retter “All inclusive”

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1695,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale

Vi glæder os til at byde Jer velkommen!

 

 

 

Menu fra d. 17. august til d. 30. august.

 

Frisk fangst fra Storebælt med hestebønner, kantareller, muslingesauce og ribs

*

Vagtel med grillet majs, sommerkål, kartoffelpure og morkelsauce

*

Vilde brombær med jernurt is, canelée, kakaocreme, brombærskum og solsikke

Menupris 3 retter

Kr.: 395,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Caviar “Osietra” med kammusling,  gulerødder og ristede mandler

Kr. 195,-

Jomfruhummer fra Hanstholm med tomater, hollandaise og sprød svær

Kr.: 125,-

Fransk Andelever med syltede fennikel, persillerod og estragon

Kr.: 125,-

Kalvebrisler med artiskok, persille og vadouvan

Kr.: 125,-

Udvalg af oste med behørig garniture

Kr.: 150,-

Gourmetoplevelse “All inclusive”

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1425,-

Gourmetoplevelse 8 retter “All inclusive”

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1750,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale

Vi glæder os til at byde Jer velkommen!

"Maden vi laver er altid sammensat af de bedste råvarer vi kan skaffe, meget gerne lokale, når det er muligt"
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien