Aktuel 3-retters Menu

Frokost og aften

Dagens friske fangst med grillet tomat, sorte oliven og muslingesauce med safran
*

Iberico sortfodsgris med bagte selleri, grønkål, knoldgaltetand og humle
*

Parfait af solsikke og mascarpone, svesker i armagnac og sorbet af brombær
*

Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!

hey

3 retter / Kr. 540,-

Tilvalgsretter

Stegt kammusling med gulerødder, ristede mandler og Baerii Caviar
Kr. 195,-

Jomfruhummer fra Hanstholm, syltet græskar og hummersauce med Vadouvan
Kr. 195,-

Stegt fransk andelever med solbærkompot, bagte rødbeder og hønsesky
Kr. 195,-

Glaseret kalvebrissel med små forårsløg, svampe og trøffelsauce
Kr. 195,-

Udvalgte danske og franske oste med behørig garniture
Kr. 195,-

Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!

Gourmetoplevelse 6 retter

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

6 retter med vinmenu 1 / Kr. 1.800,-
6 retter med vinmeu 2 / Kr. 2.200,-

Gourmetoplevelse 8 retter

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

8 retter med vinmenu 1 / Kr. 2.200,-
8 retter med vinmenu 2 / Kr. 2.600,-