Aktuel 3-retters Menu

Menu fra d. 3 november - Frokost og aften

Frisk fangst fra auktion, med svampeterrine, rosenkål og bearnaise med karl-Johan svampe
*

Vildand fra Nakkebølle, bagte gule beder, grønkål og andesauce med hybenrose
*

Karamelliseret ananas, chokoladeparfait, karamel og kokos
*

Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!

hey

3 retter / Kr. 540,-

Tilvalgsretter

Stegt kammusling med jordskokker, æbler, hasselnødder og sauce med æblecider
Kr. 195,-

Grillet hummer fra Korshavn, stikkelsbær, syltede gulerødder og hummersauce
Kr. 195,-

Confiterede kalvebrisler, syltet selleri, kartoffel og sauce med bagte løg og øl
Kr. 195,-

Svinekæber med tomat, sorte oliven, fermenteret hvidløg, tomatsaft og safran
Kr. 195,-

Udvalgte danske og franske oste med behørig garniture
Kr. 195,-

Gourmetoplevelse 6 retter

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

6 retter med vinmenu 1 / Kr. 1.800,-
6 retter med vinmeu 2 / Kr. 2.200,-

Gourmetoplevelse 8 retter

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

8 retter med vinmenu 1 / Kr. 2.200,-
8 retter med vinmenu 2 / Kr. 2.600,-