Menu

Vores menu består af 3 retter – forret, hovedret og dessert
– og koster 410 kroner.

Det er muligt at tilkøbe op til fem ekstra forretter, hvis man har lyst til mere end 3 retter.  Vi har også vores Gourmetoplevelse på 6 eller 8 retter, hvor man gennemgår en smagsoplevelse af retterne, i mindre størrelse.

Maden vi laver er altid sammensat af de bedste råvarer vi kan skaffe, meget gerne lokale, når det er muligt. Vi har ingen dogmer, udover at følge sæsonen.

Det betyder meget for os, at det vi serverer for vores gæster er af højeste kvalitet og det borger hver enkelt af vore leverandører for. De er alle særligt udvalgt – og mange af dem har vi kendt igennem rigtig mange år.

Vi har kun den ene menu af gangen – det er en af de vigtigste årsager til, at vi kan servere uovertruffen kvalitet til priser der er nede på jorden.

Og det er det vi vil.

Aktuel MenuKommende menu

Menu fra d. 7. August til d. 29. August

Frisk fangst fra Storebælt med majs og kantareller, stikkelsbær og hollandaise med salvie

*

Grillet Iberico Sortfodsgris med porrer fra haven, gule beder, blå kartofler og vadouvan

*

Vilde brombær med hindbær parfait, lavendel is, canelée og havreflage

Menupris 3 retter

Kr.: 410,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Stegt kammusling med osietre caviar, blomkål,  ristede mandler og sauce på grønne æbler

Kr. 195,-

Jomfruhummer fra Hanstholm med syltede hvide asparges, hummersauce og løvstikke

Kr.: 150,-

Fransk Andelever med syltede kirsebær, sød kartoffel, hasselnødder og rødbede

Kr.: 150,-

Kalvebrisler med sommerkål, nye ærter og sauce med røget marv

Kr.: 150,-

Udvalgte oste med behørig garniture

Kr.: 150,-

Gourmetoplevelse “All inclusive”

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1435,-

Gourmetoplevelse 8 retter “All inclusive”

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1760,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Menu fra d. 30. August til d. 12. September

Frisk fangst fra Storebælt med majs og kantareller, perleløg og karl-johan bearnaise

*

Farseret perlehønebryst med urtekartofler, sommerkål og sauce med sennepskorn

*

Vilde brombær med chokoladeparfait, brombærsorbet, maltkager og karamel

Menupris 3 retter

Kr.: 410,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Stegt kammusling med osietre caviar, selleri,  ristede mandler og sauce på grønne æbler

Kr. 195,-

Jomfruhummer fra Hanstholm med tomater, hummersauce og sprød svær

Kr.: 150,-

Fransk Andelever med syltede kirsebær, sød kartoffel, hasselnødder og rødbede

Kr.: 150,-

Kalvebrisler med porrer, Hokkaido græskar og sauce med røget marv

Kr.: 150,-

Udvalgte oste med behørig garniture

Kr.: 150,-

Gourmetoplevelse “All inclusive”

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1435,-

Gourmetoplevelse 8 retter “All inclusive”

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1760,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien