Menu

Vores menu består af 3 retter – forret, hovedret og dessert
– og koster 440 kroner.

Det er muligt at tilkøbe op til fem ekstra forretter, hvis man har lyst til mere end 3 retter.  Vi har også vores Gourmetoplevelse på 6 eller 8 retter, hvor man gennemgår en smagsoplevelse af retterne, i mindre størrelse.

Maden vi laver er altid sammensat af de bedste råvarer vi kan skaffe, meget gerne lokale, når det er muligt. Vi har ingen dogmer, udover at følge sæsonen.

Det betyder meget for os, at det vi serverer for vores gæster er af højeste kvalitet og det borger hver enkelt af vore leverandører for. De er alle særligt udvalgt – og mange af dem har vi kendt igennem rigtig mange år.

Vi har kun den ene menu af gangen – det er en af de vigtigste årsager til, at vi kan servere uovertruffen kvalitet til priser der er nede på jorden.

Og det er det vi vil.

Aktuel MenuKommende menu

Menu fra d. 3. September til d. 30. September

Frisk fangst fra Storebælt med sommerkål, muslinger og bakskuld

*

Iberico sortfodsgris med tomater, blå kartofler og Sauce charcutière

*

Vilde brombær med “Arme riddere”, brombær sorbet og lakridsrod

Menupris 3 retter

Kr.: 440,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Stegt kammusling med asier, nye kartofler, persille og caviar

Kr. 195,-

Grillet hummer fra Korshavn med hokkaido græskar, hybenrose og  hummersauce med citrusurter

Kr.: 160,-

Fransk Andelever med pærer kompot, hasselnød og lang peber

Kr.: 160,-

Tourte af kalvebrisler med svampe og portvin

Kr.: 160,-

Udvalgte oste med behørig garniture

Kr.: 160,-

Gourmetoplevelse

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1435,-

Gourmetoplevelse 8 retter

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1760,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Menu fra d. 1. Oktober til d. 28. Oktober

Frisk fangst fra Storebælt med grillet oksehjerte-tomat, oliven og sauce med tomatsaft og safran

*

Okseryg med farseret løg og kalveskank, rosenkålsblade og sauce med røget marv

*

 Æbler med hasselnødde-biskuit, æblepure, is på ristet brød og karamel/kaffe skum

Menupris 3 retter

Kr.: 460,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Stegt kammusling med pærer og glaskål, yuzu  og caviar

Kr. 195,-

Grillet hummer fra Korshavn med forskellige gulerødder, stikkelsbær og hummersauce med citrusurter

Kr.: 160,-

Fransk Andelever med solbær, skorzonerrødder, og miso

Kr.: 160,-

Kalvebrisler med karl johan svampe, kastanier, lang peber og trøfler

Kr.: 160,-

Udvalgte oste med behørig garniture

Kr.: 160,-

Gourmetoplevelse

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1435,-

Gourmetoplevelse 8 retter

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1760,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien