Menu

Vores menu består af 3 retter – forret, hovedret og dessert
– og koster 480 kroner.

Det er muligt at tilkøbe op til fem ekstra forretter, hvis man har lyst til mere end 3 retter.  Vi har også vores Gourmetoplevelse på 6 eller 8 retter, hvor man gennemgår en smagsoplevelse af retterne, i mindre størrelse.

Maden vi laver er altid sammensat af de bedste råvarer vi kan skaffe, meget gerne lokale, når det er muligt. Vi har ingen dogmer, udover at følge sæsonen.

Det betyder meget for os, at det vi serverer for vores gæster er af højeste kvalitet og det borger hver enkelt af vore leverandører for. De er alle særligt udvalgt – og mange af dem har vi kendt igennem rigtig mange år.

Vi har kun den ene menu af gangen – det er en af de vigtigste årsager til, at vi kan servere uovertruffen kvalitet til priser der er nede på jorden.

Og det er det vi vil.

Aktuel Menu

Menu fra d. 11. November til d. 1. December

Frisk fangst med blomkål, morkel, bakskuld og brøndkarse

*

Dådyr fra de fynske skove med kvæder, knoldgaltetand og rødvinssauce med enebær

*

Havtornsorbet og chokolade parfait med æbleskive og candyfloss

Menupris 3 retter

Kr.: 480,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Stegt kammusling med syltet selleri, selleripure og sauce med grønne æbler

Kr. 195,-

Jomfruhummer fra Hanstholm med gulerødder, kastanjer og hummersauce

Kr.: 160,-

Fransk Andelever med grillet oksehjertetomat, grøn tomat chutney og hybenrose

Kr.: 160,-

Kalvebrissel med kantareller, græskar, havgus og trøffelsauce

Kr.: 160,-

Udvalgte oste med behørig garniture

Kr.: 160,-

Gourmetoplevelse

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

kr. 1.585,- / Med prestige vinmenu 1.915,-

 

Gourmetoplevelse 8 retter

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

kr. 1.890,- / Med prestige vinmenu 2.330,-

 

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Kommende Menu

Menu fra d. 2. december til d. 18. december

Frisk fangst med blomkål, morkel, bakskuld og brøndkarse

*

Gråand med syltet græskar, jordskokker, kvæde, rosenkål og confiteret andelår

*

Kejserinde-ris med kirsebær sorbet, og kirsebær sauce, æbleskive og is med svesker i armagnac

Menupris 3 retter

Kr.: 480,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Stegt kammusling med syltet selleri, selleripure, caviar og sauce med Yuzu

Kr. 195,-

Jomfruhummer med grillet tomat, oliven, fermenteret hvidløg og sauce med safran og tomat

Kr.: 160,-

Fransk Andelever med rødbede, solbær, pure af sød kartoffel og sauce med hybenrose

Kr.: 160,-

Iberico svinekæbe med figenrødkål, trevisse salat, trøffelsauce og portvinsskum

Kr.: 160,-

Udvalgte oste med behørig garniture

Kr.: 160,-

Gourmetoplevelse

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

kr. 1.585,- / Med prestige vinmenu 1.915,-

 

Gourmetoplevelse 8 retter

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

kr. 1.890,- / Med prestige vinmenu 2.330,-

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien