Menu

Vores menu består af 3 retter – forret, hovedret og dessert
– og koster 480 kroner.

Det er muligt at tilkøbe op til fem ekstra forretter, hvis man har lyst til mere end 3 retter.  Vi har også vores Gourmetoplevelse på 6 eller 8 retter, hvor man gennemgår en smagsoplevelse af retterne, i mindre størrelse.

Maden vi laver er altid sammensat af de bedste råvarer vi kan skaffe, meget gerne lokale, når det er muligt. Vi har ingen dogmer, udover at følge sæsonen.

Det betyder meget for os, at det vi serverer for vores gæster er af højeste kvalitet og det borger hver enkelt af vore leverandører for. De er alle særligt udvalgt – og mange af dem har vi kendt igennem rigtig mange år.

Vi har kun den ene menu af gangen – det er en af de vigtigste årsager til, at vi kan servere uovertruffen kvalitet til priser der er nede på jorden.

Og det er det vi vil.

Aktuel MenuKommende menu

Menu fra d. 8. Juli til d. 4. August

Frisk fangst fra Storebælt med nye ærter, ribs og muslingesauce med lavendel

*

Grillet Kalvemørbrad med kantareller, hvide asparges og sauce med røget marv

*

Jordbær parfait med mynte sorbet, drømmekage og ymerskum

Menupris 3 retter

Kr.: 480,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Stegt kammusling med grønne jordbær, mandel, yuzo og caviar

Kr. 195,-

Hummer fra Korshavn med tomater, oliven og hummersauce med bakskuld

Kr.: 160,-

Kalvebrissel med violette artiskokker, gulerødder og trøfler

Kr.: 160,-

Fransk Andelever med syltede kirsebær, rødbede, hybenrose og hasselnød

Kr.: 160,-

Udvalgte oste med behørig garniture

Kr.: 160,-

Gourmetoplevelse

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1.585,- / Med prestige vinmenu 1.915,-

 

Gourmetoplevelse 8 retter

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1.890,- / Med prestige vinmenu 2.330,-

 

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Menu fra d. 5. August til d. 1. September

Frisk fangst fra Storebælt med gulerødder, persille, stikkelsbær og muslingesauce

*

Farseret Vagtel med kantareller, endive, bønner og morkelsauce

*

Friske hindbær med hvid chokolade parfait, pistacie is og lakridsrod

Menupris 3 retter

Kr.: 480,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Stegt kammusling med blomkål, ristet kartoffel og caviar

Kr. 195,-

Hummer fra Korshavn med tomater, oliven og hummersauce

Kr.: 160,-

Kalvebrissel med spinat, hvide asparges og trøffelsauce

Kr.: 160,-

Fransk Andelever med syltede kirsebær, rødbede, hybenrose og hasselnød

Kr.: 160,-

Udvalgte oste med behørig garniture

Kr.: 160,-

Gourmetoplevelse

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1.585,- / Med prestige vinmenu 1.915,-

 

Gourmetoplevelse 8 retter

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1.890,- / Med prestige vinmenu 2.330,-

 

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien