Menu

Vores menu består af 3 retter – forret, hovedret og dessert
– og koster 410 kroner.

Det er muligt at tilkøbe op til fem ekstra forretter, hvis man har lyst til mere end 3 retter.  Vi har også vores Gourmetoplevelse på 6 eller 8 retter, hvor man gennemgår en smagsoplevelse af retterne, i mindre størrelse.

Maden vi laver er altid sammensat af de bedste råvarer vi kan skaffe, meget gerne lokale, når det er muligt. Vi har ingen dogmer, udover at følge sæsonen.

Det betyder meget for os, at det vi serverer for vores gæster er af højeste kvalitet og det borger hver enkelt af vore leverandører for. De er alle særligt udvalgt – og mange af dem har vi kendt igennem rigtig mange år.

Vi har kun den ene menu af gangen – det er en af de vigtigste årsager til, at vi kan servere uovertruffen kvalitet til priser der er nede på jorden.

Og det er det vi vil.

Aktuel MenuKommende menu

Menu fra d. 28. Juni til d. 20. Juli

Frisk fangst fra Storebælt med syltet grillet hvid asparges, havgus, grønne jordbær og sauce blanquette

*

Farseret perlehønebryst med nye ærter, kartofler og rødløg, sommertrøfler og sauce supreme

*

Vaffel med friske jordbær og havtorn, lavendel is, jordbær skum og granskud

Menupris 3 retter

Kr.: 420,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Stegt kammusling med grøn asparges,  yuzu, mandler og Osietra caviar

Kr. 195,-

Hummer fra Korshavn med små gulerødder, hyldeblomst, kantareller og hummersauce

Kr.: 160,-

Fransk Andelever med kirsebær, sød kartoffel,  hybenrose og lang peber

Kr.: 150,-

Farseret morkler med spinat, portvinsskum, trøffelpure og trøffelsauce

Kr.: 150,-

Udvalgte oste med behørig garniture

Kr.: 150,-

Gourmetoplevelse “All inclusive”

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1435,-

Gourmetoplevelse 8 retter “All inclusive”

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1760,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Vi holder ferie i uge 30 og 31

 

Vi holder ferielukket i uge 30 og 31. Vi glæder os til at byde Jer alle velkommen efter sommer-ferien og ønsker alle en rigtig god sommer.

 

Menu fra d. 6. August til d. 28. August

Frisk fangst fra Storebælt med søde majs og kantareller, hollandaise skum og stikkelsbær

*

Grillet oksefilet med nye sommerkål og kartofler, ravioli med kalveskank og sauce med røget marv

*

karameliseret abrikoser med lun vaffel, lavendel is, makronskum og appelsintagetes

Menupris 3 retter

Kr.: 420,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Stegt kammusling med hvid asparges, mandler, hyldeblomst og Osietra caviar

Kr. 195,-

Grillet hummer fra Korshavn med ærter, små tomater og hummersauce med yuzo

Kr.: 160,-

Fransk Andelever med kirsebær, sød kartoffel,  hybenrose og lang peber

Kr.: 150,-

Farseret morkler med spinat, portvinsskum, trøffelpure og trøffelsauce

Kr.: 150,-

Udvalgte oste med behørig garniture

Kr.: 150,-

Gourmetoplevelse “All inclusive”

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1435,-

Gourmetoplevelse 8 retter “All inclusive”

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1760,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien