Aktuel 3-retters Menu
Frokost og aften
Pighvar en crépine, crustade med blæksprutte, gulerødder og muslingesauce med safran
*
Fransk vagtel, tærte med nye ærter og pigsvampe, nye ramsløg og vagtelsky
*
Sorbet af rabarber og jordbær, parliné parfait, mandel sablé og citron verbena
Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!
hey
3 retter / Kr. 660,-
Tilvalgsretter
Kaluga caviar med olivenolie fra Kalamata og is af hasselnødder
Kr. 220,-
Kammusling, grønne asparges, karamelliseret løg, stikkelsbær og sauce med Ponzu
Kr. 260,-
Grillet jomfruhummer med hvide asparges, piment, tomat og trøfler
Kr. 260,-
Farseret morkel, med brisler, kalvehaler og andelever, morkelsauce og portvinsskum
Kr. 260,-
Udvalgte danske og franske oste med behørig garniture
Kr. 260,-
Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!
Gourmetoplevelse 7 retter
Champagne, 7 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours
*OBS! For gavekort udstedt på "Gourmetoplevelse med 6/8 retter",
er vilkår for benyttelse heraf ændret, da denne konstellation ikke længere tilbydes.
Kontakt os på 65312448 for at høre nærmere.
- 7 retters gourmetoplevelse med Vinmenu Terroir / Kr. 2.280,-
- 7 retters gourmetoplevelse med Vinmenu Intemporel / Kr. 2.880,-
- 7 retters gourmetoplevelse uden vin / Kr. 1.400,-