Aktuel 3-retters Menu

Frokost og aften

Pighvar en crépine, crustade med blæksprutte, gulerødder og muslingesauce med safran

*

Fransk vagtel, tærte med nye ærter og pigsvampe, nye ramsløg og vagtelsky

*

Sorbet af rabarber og jordbær, parliné parfait, mandel sablé og citron verbena

Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!

hey

3 retter / Kr. 660,-

Tilvalgsretter

Kaluga caviar med olivenolie fra Kalamata og is af hasselnødder
Kr. 220,-

Kammusling, grønne asparges, karamelliseret løg, stikkelsbær og sauce med Ponzu
Kr. 260,-

Grillet jomfruhummer med hvide asparges, piment, tomat og trøfler
Kr. 260,-

Farseret morkel, med brisler, kalvehaler og andelever, morkelsauce og portvinsskum
Kr. 260,-

Udvalgte danske og franske oste med behørig garniture
Kr. 260,-

Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!

Gourmetoplevelse 7 retter

Champagne, 7 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

*OBS! For gavekort udstedt på "Gourmetoplevelse med 6/8 retter",
er vilkår for benyttelse heraf ændret, da denne konstellation ikke længere tilbydes.
Kontakt os på 65312448 for at høre nærmere.

- 7 retters gourmetoplevelse med Vinmenu Terroir / Kr. 2.280,-

- 7 retters gourmetoplevelse med Vinmenu Intemporel / Kr. 2.880,-

- 7 retters gourmetoplevelse uden vin / Kr. 1.400,-