Menu

Vores menu består af 3 retter – forret, hovedret og dessert
– og koster 420 kroner.

Det er muligt at tilkøbe op til fem ekstra forretter, hvis man har lyst til mere end 3 retter.  Vi har også vores Gourmetoplevelse på 6 eller 8 retter, hvor man gennemgår en smagsoplevelse af retterne, i mindre størrelse.

Maden vi laver er altid sammensat af de bedste råvarer vi kan skaffe, meget gerne lokale, når det er muligt. Vi har ingen dogmer, udover at følge sæsonen.

Det betyder meget for os, at det vi serverer for vores gæster er af højeste kvalitet og det borger hver enkelt af vore leverandører for. De er alle særligt udvalgt – og mange af dem har vi kendt igennem rigtig mange år.

Vi har kun den ene menu af gangen – det er en af de vigtigste årsager til, at vi kan servere uovertruffen kvalitet til priser der er nede på jorden.

Og det er det vi vil.

Aktuel MenuKommende menu

 

Menu fra d. 30. Januar til d. 26. Februar

Frisk fangst fra Storebælt med blomkål, stikkelsbær, muslingesauce og persilleolie

*

Farseret grillet vagtel med hokkaido græskar, blå kartofler, jordskokker og sauce med sennepskorn

*

Bagt æble med æblesorbet, financiers med malt, makronskum og karamel sauce

Menupris 3 retter

Kr.: 420,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Stegt kammusling med syltet selleri, pekannødder, yuzu og caviar

Kr. 195,-

Stegt Jomfruhummer med ribs-tomater, fermenteret hvidløg og hummersauce

Kr.: 160,-

Fransk Andelever med tranebær, persillerod, sprød kyllingevinge og lang peber

Kr.: 150,-

Farseret morkler med spinat, trøffelpure og morkelsauce

Kr.: 150,-

Udvalgte oste med behørig garniture

Kr.: 150,-

Gourmetoplevelse

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1435,-

Gourmetoplevelse 8 retter

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1760,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Menu fra d. 27. Februar til d. 18. Marts

Frisk fangst fra Storebælt med marineret bøftomater, syltede perleløg og granola

*

Grillet Iberico sortfodsgris med burratane løg, braiseret skank, urtekartofler og vadouvan

*

Blodappelsin sorbet og tonkabønne panna-cotta, med mazarin og karamel

Menupris 3 retter

Kr.: 420,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Stegt kammusling med æbler, selleri, hasselnødder og caviar

Kr. 195,-

Stegt Jomfruhummer med grillet hjertesalat, tortellini og hollandaise med salvie

Kr.: 160,-

Fransk Andelever med syltet gule beder, jordskokker og rødbedesauce

Kr.: 150,-

Kalvebrisler med grillet gulerod, safran, rosenkålsblade og havgus

Kr.: 150,-

Udvalgte oste med behørig garniture

Kr.: 150,-

Gourmetoplevelse

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1435,-

Gourmetoplevelse 8 retter

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1760,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien