Menu

Vores menu består af 3 retter – forret, hovedret og dessert
– og koster 480 kroner.

Det er muligt at tilkøbe op til fem ekstra forretter, hvis man har lyst til mere end 3 retter.  Vi har også vores Gourmetoplevelse på 6 eller 8 retter, hvor man gennemgår en smagsoplevelse af retterne, i mindre størrelse.

Maden vi laver er altid sammensat af de bedste råvarer vi kan skaffe, meget gerne lokale, når det er muligt. Vi har ingen dogmer, udover at følge sæsonen.

Det betyder meget for os, at det vi serverer for vores gæster er af højeste kvalitet og det borger hver enkelt af vore leverandører for. De er alle særligt udvalgt – og mange af dem har vi kendt igennem rigtig mange år.

Vi har kun den ene menu af gangen – det er en af de vigtigste årsager til, at vi kan servere uovertruffen kvalitet til priser der er nede på jorden.

Og det er det vi vil.

Aktuel MenuKommende menu

Vi glæder os til at byde Jer velkommen i 2021.

Menu fra d. 21. april til d. 2. Juni

Frisk fangst fra Storebælt med hvide asparges, friske urter og letrøget muslingesauce

*

Farseret perlehønebryst med ærter, morkel, pommes aligot og morkelsauce

*

Syltede rabarber med hvid chokolade, øllebrøds is, rabarber saft og jernurt

Menupris 3 retter

Kr.: 480,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Stegt kammusling med caviar, hestebønner, blomkål, mandler og yuzo

Kr. 195,-

Grillet hummer med grønne asparges, stikkelsbær, hummersauce og ramsløg

Kr.: 160,-

Fransk Andelever med solbær, rødbede, hasselnød og lang peber

Kr.: 160,-

Kalvebrissel som åben ravioli med grillet tomat, lardo og tomatsaft

Kr.: 160,-

Udvalgte oste med behørig garniture

Kr.: 160,-

Gourmetoplevelse

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1.585,-/ Med prestige vinmenu 1.915,-

Gourmetoplevelse 8 retter

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1.890,- / Med prestige vinmenu 2.330,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Menu fra d. 3. Juni til d. 30. Juni

Frisk fangst fra Storebælt med hvid asparges, rejer og hollandaise med salvie

*

Iberico sortfodsgris med grillet hjertesalat, nye ærter og kartofler, kantareller og ramsløg

*

Jordbær sorbet og basilikum parfait med ymer, citron og malt

Menupris 3 retter

Kr.: 480,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Stegt kammusling med caviar, cantaloup melon, pinjekerner og gran

Kr. 195,-

Hummer fra Korshavn med grønne asparges, tomater og letrøget hummersauce

Kr.: 160,-

Fransk Andelever med rabarber, persillerod, skovmærke og hasselnød

Kr.: 160,-

Farseret morkel med chorizo, friteret kalveskank og morkelsauce

Kr.: 160,-

Udvalgte oste med behørig garniture

Kr.: 160,-

Gourmetoplevelse

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1.585,- / Med prestige vinmenu 2.125,-

Gourmetoplevelse 8 retter

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1.890,- / Med prestige vinmenu 2.600,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien