Menu
Vores menu består af 3 retter – forret, hovedret og dessert
– og koster 460 kroner.
Det er muligt at tilkøbe op til fem ekstra forretter, hvis man har lyst til mere end 3 retter. Vi har også vores Gourmetoplevelse på 6 eller 8 retter, hvor man gennemgår en smagsoplevelse af retterne, i mindre størrelse.
Maden vi laver er altid sammensat af de bedste råvarer vi kan skaffe, meget gerne lokale, når det er muligt. Vi har ingen dogmer, udover at følge sæsonen.
Det betyder meget for os, at det vi serverer for vores gæster er af højeste kvalitet og det borger hver enkelt af vore leverandører for. De er alle særligt udvalgt – og mange af dem har vi kendt igennem rigtig mange år.
Vi har kun den ene menu af gangen – det er en af de vigtigste årsager til, at vi kan servere uovertruffen kvalitet til priser der er nede på jorden.
Og det er det vi vil.
Vi glæder os til at byde Jer velkommen i 2021.
Menu Januar
Frisk fangst fra Storebælt med jordskokker og hollandaise med salvie
*
Farseret perlehønebryst med chorizo og trompetsvampe, sauce med citrongræs og balsamico
*
Æblemousse og æblesorbet med mandler og karamel
Menupris 3 retter
Kr.: 460,-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:
Stegt kammusling med pommes aligot, asier, persille og caviar
Kr. 195,-
Grillet jomfruhummer med gulerødder, safran og perleløg
Kr.: 160,-
Fransk Andelever med solbær, selleri og kastanier
Kr.: 160,-
Morkel farseret med kalvebrissel, spinat, portvinssauce og tyttebær
Kr.: 160,-
Udvalgte oste med behørig garniture
Kr.: 160,-
Gourmetoplevelse
Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four
kr. 1.585,-
Gourmetoplevelse 8 retter
Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four
kr. 1.890,-
Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Vi glæder os til at byde Jer velkommen.
Vi glæder os til at byde Jer velkommen i 2021.
Restauranten åbner igen d. 08.01.2021.
Menu fra d. 08. Januar til d. 27. Januar
Frisk fangst fra Storebælt med jordskokker og hollandaise med salvie
*
Farseret perlehønebryst med chorizo og trompetsvampe, sauce med citrongræs og balsamico
*
Æblemousse og æblesorbet med mandler og karamel
Menupris 3 retter
Kr.: 460,-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:
Stegt kammusling med pommes aligot, asier, persille og caviar
Kr. 195,-
Grillet jomfruhummer med gulerødder, safran og perleløg
Kr.: 160,-
Fransk Andelever med solbær, selleri og kastanier
Kr.: 160,-
Morkel farseret med kalvebrissel, spinat, portvinssauce og tyttebær
Kr.: 160,-
Udvalgte oste med behørig garniture
Kr.: 160,-
Gourmetoplevelse
Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four
kr. 1.585,-
Gourmetoplevelse 8 retter
Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four
kr. 1.890,-
Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Vi glæder os til at byde Jer velkommen.