Julemenu

Menu fra den 30. november til den 22. december

Frisk fangst fra Storebælt med grønkål, syltede løg, muslingesauce og persilleolie

*

Farseret andebryst med bagte rødbeder, Hokkaido græskar, blå kartofler og sauce bigarade

*

Kirsebær sorbet med kastanjer, kondenseret mælk, mandelkager og puffede ris

Menupris 3 retter

Kr.: 395,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Caviar “Osietra” med kammusling, selleri og yuzu

Kr. 195,-

Jomfruhummer fra Hanstholm med kantareller,  jordskokker, hasselnødder og hummer vinaigrette

Kr.: 150,-

Fransk Andelever med æbleflæsk, soja-lime sauce og sprød svær

Kr.: 150,-

Confit af svinekæbe med rødkål, figner og trøfler

Kr.: 150,-

Udvalg af oste med behørig garniture

Kr.: 150,-

Gourmetoplevelse “All inclusive”

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1425,-

Gourmetoplevelse 8 retter “All inclusive”

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1750,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

"Hold jeres firma eller private julemiddag i hyggelige og skønne omgivelser."
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien