Julemenu

Menu fra d. 29. November til d. 22. December

Frisk fangst fra Storebælt med syltede blomkål, røget ål, stikkelsbær og muslingesauce

*

Farseret vildandebryst med kastanjer, rødbeder, jordskokker og sauce med varme krydderier

*

Kirsebær sorbet med risalamande parfait, mandel og financiers med kardemomme

Menupris 3 retter

Kr.: 410,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Stegt kammusling med osietre caviar, gulerod og yuzo

Kr. 195,-

Jomfruhummer fra Hanstholm med grillet bok choy, pocheret æggeblomme, sesam og hummervinegrette

Kr.: 150,-

Fransk Andelever med æbleflæsk, sellericreme, hasselnødder og soja

Kr.: 150,-

Svinekæber med figenrødkål og trøffelsauce

Kr.: 150,-

Udvalgte oste med behørig garniture

Kr.: 150,-

Gourmetoplevelse “All inclusive”

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1435,-

Gourmetoplevelse 8 retter “All inclusive”

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1760,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien