Selskaber i Teglværkskoven

Lieffroys selskaber, møder og fester i Teglværksskoven:

‘Restaurant Lieffroy i Teglværksskoven’. Strandalléen 92, 5800 Nyborg
Teglværksskoven er smukt beliggende i den Nordlige del af Nyborg, 1 km fra Restaurant Lieffroy. Tæt på vandkanten, med udsigt over Storebælt. Skoven er givet til Nyborg af Erik af Pommern i 1435 og er 1,5 km. lang og ca. 600 m. bred, med høje gamle bøgetræer ud mod stranden. Her ligger vores nye sted hvor vi vil holde jeres firma arrangementer, konfirmationer, private fester eller når familien skal samles. Huset ligger helt fantastisk i skoven med udsigt over Storebælt, helt ugeneret og ideelt til selskaber. Der har været drevet restauration i over 100 år, men husets historie som udflugtsmål er helt tilbage fra 1853, hvor Nyborg kommune opførte en pavillon på adressen, som senere blev til et sommertraktørsted. Vi har efter en mindre ombygning sat vores præg på huset og glæder os til at kunne holde jeres arrangementer på dette smukke sted.
Vi har lavet vores menu priser og set up på forskellige måder afhængig af hvordan i forestiller jer jeres arrangement skal være. Vi gør naturligvis meget ud af at arrangerer dagen så det bliver som i ønsker, og kommer med forslag til hvad menuen kunne være afhængig af årstid og udbud af råvarer. Sammen finder vi den helt rigtige menu til jeres arrangement.
Vi har både lavet menuen for sig, hvor man kan vælge drikkevarer fra vores vand og vinkort, og vi har lavet pakkeløsninger hvor alt er inkluderet, med mulighed for at opgraderer på forskellige ting.
Åbent: Frokost og aften tirsdag til lørdag eller efter aftale Minimum 25 personer

(Fra 1. maj 2021)

Priser:

Menu pris 3 retter kr. 395,-

Vine fra vores vinkort.

Mulighed for tilkøb:

Snacks – 55 kr. pr. person

Ekstra retter udover de 3 – 120 kr. pr ret plus vin

Mineralvand – 45 kr. pr. stk.

Sødt til kaffen – 45 kr. pr. person

Avec – 70 kr. pr. person

Natmad kr. 125 pr person:
-Lieffroys luksus hotdogs med krydrede pølser og brioche -Sandwich af røget laks/skinke med små salater

 

Venligst kontakt os for mere information og reservation.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien