Om os

At få foden under eget bord og skabe Restaurant Lieffroy har været en drøm der er gået i opfyldelse for mig.

Jeg havde længe ledt efter det helt rigtige sted, da jeg i foråret 2010 fik muligheden for at købe Hesselhuset, som i høj grad levede op til de kriterier jeg havde opstillet.

Skov, natur, strand og hav er lige udenfor døren og bygningen har sin helt egen særegne charme og arkitektur. Og efter en gennemgribende renovering, blev Hesselhuset den perfekte ramme for Restaurant Lieffroy.

Min far, Jean Louis, var jo egentlig gået på pension, men sagde alligevel ja til at være med i vores projekt – også bag gryderne i køkkenet. Det er jeg meget taknemmelig og glad for. Og det er han vist også, tror jeg nok. Der er noget med gamle cirkusheste og lugten af savsmuld.

Fruen i huset, min kone Helle, driver stedet sammen med mig.  Hun leder restauranten på bedste vis, og står samtidig for udviklingen af vores vinkort.  Hun er både uddannet tjener og sommelier, og har arbejdet på nogle af de bedste restauranter i landet. Vi har et fantastisk makkerskab og det giver utrolig mange fordele at vi er en på hver side, der hver dag gør hvad vi kan for at glæde vores gæster.

Sammen driver vi Restaurant Lieffroy med det mål at holde kvalitetsniveauet kompromisløst højt og prisniveauet nede på jorden.

 

Jeg har arbejdet mange fantastiske steder som har gjort mig til den kok jeg er i dag.

Mit Cv ser således ud:

Fakkelgården- Christian bind –  Læreplads

Marie Louise – Michel Michaud

Buerhiesel –Antoine Westermann – Frankrig              *** Michelin

La cote st. Jacques – Jean-Michel Lorain – Frankrig  *** Michelin

Troisgros – Michel & Pierre Troisgros  – Frankrig      *** Michelin

Falsled Kro

Restaurant Lieffroy

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos os.
Med kærlig hilsen

 

Patrick Lieffroy

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien