Aktuel 3-retters Menu

Menu fra d. 25. august til d. 28. september - Frokost og Aften

Dagens friske fisk med majs og kantareller, små salater og muslingesauce med lavendel

*

Farseret vagtel med sommerkål, syltede løg, sauté af bønner og trøffelsauce

*

Parfait af mascarpone og karamel, vilde brombær og brombærsorbet

*
Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!

hey

3 retter / Kr. 540,-

Tilvalgsretter

Kammusling med syltede gulerødder, friske hasselnødder, beurre blanc og caviar

Kr. 195,-

Grillet jomfruhummer med squashblomster, små tomater og sauce med citrusurter

Kr. 195,-

Fransk Andelever med syltede kirsebær, sød kartoffel og sauce med hybenrose

Kr. 195,-

Kalvebrissel med svampe og små grillede forårsløg og sauce supréme

Kr. 195,-

Udvalgte danske og franske oste med behørig garniture

Kr. 195,-

Gourmetoplevelse 6 retter

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

6 retter med vinmenu 1 / Kr. 1.790,-
6 retter med vinmeu 2 / Kr. 2.100,-

Gourmetoplevelse 8 retter

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

8 retter med vinmenu 1 / Kr. 2.100,-
8 retter med vinmenu 2 / Kr. 2.600,-