Aktuel 3-retters Menu

Menu fra d. 8. Juni til d. 6. Juli - Frokost og Aften

Dagens friske fisk med syltede hvide asparges, sprød Unika Havgus og sauce med bakskuld

*

Farseret due med nye kartofler og ærter, syltede perleløg og trøffelsauce

*

Ymerparfait med jordbær, hasselnøddebisquit, jordbærsorbet og champagne sabayonne

*

hey

3 retter / Kr. 495,-

Tilvalgsretter

Kammusling med hestebønner, mandler, beurre blanc med yuzu og caviar

Kr. 195,-

Grillet jomfruhummer med grønne asparges, farseret morkel, stikkelsbær og hummersauce med lavendel

Kr. 180,-

Fransk Andelever syltede fennikel, rabarberkompot og Gastrique sauce

Kr. 180,-

Kalvebrissel med grillet tomat, oliven, piment og sauce med safran

Kr. 180,-

Udvalgte danske og franske oste med behørig garniture

Kr. 180,-

Gourmetoplevelse 6 retter

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

6 retter / Kr. 1.690,-
Med vinmeu 2 / 1.990,-

Gourmetoplevelse 8 retter

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

8 retter / Kr. 1.990,-
Med vinmenu 2 / Kr. 2.490,-