Aktuel 3-retters Menu
Menu fra d. 8. Juni til d. 6. Juli - Frokost og Aften
Dagens friske fisk med syltede hvide asparges, sprød Unika Havgus og sauce med bakskuld
*
Farseret due med nye kartofler og ærter, syltede perleløg og trøffelsauce
*
Ymerparfait med jordbær, hasselnøddebisquit, jordbærsorbet og champagne sabayonne
*
3 retter / Kr. 495,-
Tilvalgsretter
Kammusling med hestebønner, mandler, beurre blanc med yuzu og caviar
Kr. 195,-
Grillet jomfruhummer med grønne asparges, farseret morkel, stikkelsbær og hummersauce med lavendel
Kr. 180,-
Fransk Andelever syltede fennikel, rabarberkompot og Gastrique sauce
Kr. 180,-
Kalvebrissel med grillet tomat, oliven, piment og sauce med safran
Kr. 180,-
Udvalgte danske og franske oste med behørig garniture
Kr. 180,-
Gourmetoplevelse 6 retter
Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours
6 retter / Kr. 1.690,-
Med vinmeu 2 / 1.990,-
Gourmetoplevelse 8 retter
Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours
8 retter / Kr. 1.990,-
Med vinmenu 2 / Kr. 2.490,-