Aktuel 3-retters Menu
Frokost og aften
Pighvar med squashblomster og muslingesauce
*
Grillet farseret vagtel, med skovens svampe, majs, grønkål og portvinssauce
*
Vilde brombær med mandelsablé, citronverbena, sorbet og Crème Anglaise
*
Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!
3 retter / Kr. 580,-
Tilvalgsretter
Hasselnøddeis af hasselnødder fra Piemonte, med Kaluga caviar og olivenolie
Kr. 195,-
Stegt kammusling med hestebønner, stikkelsbær, yuzu og Lyksvads Baerii Caviar
Kr. 220,-
Hummer fra Korshavn med morkle, tomater og sauce med tomatsaft og safran
Kr. 220,-
Stegt fransk andelever med blommer, fennikel og vinaigrette med brunet smør og hybenrose
Kr. 220,-
Udvalgte danske og franske oste med behørig garniture
Kr. 250,-
Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!
Gourmetoplevelse 7 retter
Champagne, 7 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours
- 7 retters gourmetoplevelse med vinmenu 1 / Kr. 1.980,-
- 7 retters gourmetoplevelse med vinmenu 2 / Kr. 2.440,-
- 7 retters gourmetoplevelse uden vin / Kr. 1.200,-