Aktuel 3-retters Menu
Frokost og aften
Dagens friske fangst med syltet hvid asparges og muslingesauce
*
Farseret perlehøne med grønne asparges, morkler, nye ramsløg og morkelsauce
*
Jordbærsorbet med ”gode råd”, friske jordbær og mascarpone
*
Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!
3 retter / Kr. 540,-
Tilvalgsretter
Stegt kammusling med syltede nye blomkål, stikkelsbær, yuzu og Baerii Caviar
Kr. 195,-
Jomfruhummer fra Hanstholm, sprød tærte med ærter og rygeost og hummersauce med citrongræs
Kr. 195,-
Stegt fransk andelever med med marineret tomat, tomat chutney og æblegastric
Kr. 195,-
Glaseret kalvebrissel med nye gulerødder, artiskok og hønsesky med gulerod
Kr. 195,-
Udvalgte danske og franske oste med behørig garniture
Kr. 195,-
Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!
Gourmetoplevelse 6 retter
Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours
6 retter med vinmenu 1 / Kr. 1.800,-
6 retter med vinmenu 2 / Kr. 2.200,-
Gourmetoplevelse 8 retter
Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours
8 retter med vinmenu 1 / Kr. 2.200,-
8 retter med vinmenu 2 / Kr. 2.600,-