Aktuel 3-retters Menu

Menu fra d. 7. Juli til d. 24. august - Frokost og Aften

Dagens friske fisk med nye gulerødder, kantareller og muslingesauce med safran

*

Spansk sortfodsgris med ærter, ramsløg, farseret piment og trøffelsauce

*

Parfait af mascarpone og karamel, jordbær, gode råd og jordbærsorbet

*
Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!

hey

3 retter / Kr. 540,-

Tilvalgsretter

Kammusling med hestebønner, mandler, beurre blanc med yuzu og caviar

Kr. 195,-

Grillet jomfruhummer med nye kartofler, rygeostcreme, syltede rødløg og hummersauce

Kr. 195,-

Fransk Andelever med vaniljesyltet tomat, tomatchutney og æble gastrique

Kr. 195,-

Kalvebrissel med syltede hvide asparges, shii-take svampe, grillet ny porrer og hønsesky

Kr. 195,-

Udvalgte danske og franske oste med behørig garniture

Kr. 195,-

Gourmetoplevelse 6 retter

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

6 retter med vinmenu 1 / Kr. 1.790,-
6 retter med vinmeu 2 / Kr. 2.100,-

Gourmetoplevelse 8 retter

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

8 retter med vinmenu 1 / Kr. 2.100,-
8 retter med vinmenu 2 / Kr. 2.600,-