Aktuel 3-retters Menu

Frokost og aften

Pighvar med squashblomster og muslingesauce
*

Grillet farseret vagtel, med skovens svampe, majs, grønkål og portvinssauce
*

Vilde brombær med mandelsablé, citronverbena, sorbet og Crème Anglaise
*

Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!

hey

3 retter / Kr. 580,-

Tilvalgsretter

Hasselnøddeis af hasselnødder fra Piemonte, med Kaluga caviar og olivenolie
Kr. 195,-

Stegt kammusling med hestebønner, stikkelsbær, yuzu og Lyksvads Baerii Caviar
Kr. 220,-

Hummer fra Korshavn med morkle, tomater og sauce med tomatsaft og safran
Kr. 220,-

Stegt fransk andelever med blommer, fennikel og vinaigrette med brunet smør og hybenrose
Kr. 220,-

Udvalgte danske og franske oste med behørig garniture
Kr. 250,-

Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!

Gourmetoplevelse 7 retter

Champagne, 7 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

- 7 retters gourmetoplevelse med vinmenu 1 / Kr. 1.980,-

- 7 retters gourmetoplevelse med vinmenu 2 / Kr. 2.440,-

- 7 retters gourmetoplevelse uden vin / Kr. 1.200,-