Aktuel 3-retters Menu

Frokost og aften

Frisk fangst, hvide asparges, sort hvidløg og muslingesauce med persille, løvstikke og grøn chili
*

Fransk due med farseret morkel, grønne asparges, svampepuré og trøffelsauce

*

Rabarber og basilikum, øllebrød, mandel sablé, Créme Anglaise og sorbet af ymer og basilikum

Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!

hey

3 retter / Kr. 580,-

Tilvalgsretter

Hasselnøddeis af hasselnødder fra Piemonte, med Kaluga caviar og olivenolie
Kr. 195,-

Stegt kammusling, grønne jordbær, ærter og sauce med brunet smør ponzu og Caviar fra Lyksvad
Kr. 220,-

Grillet jomfruhummer med nye kartofler fra Rosilde, syltede stikkelsbær, ramsløg og radiser
Kr. 220,-

Stegt Fransk andelever, med tomatchutney, vaniljesyltede tomater og gastrik med vanilje og ingefær
Kr. 220,-

Udvalgte danske og franske oste med behørig garniture
Kr. 250,-

Der kan forekomme ændringer i menuen på dagen!

Gourmetoplevelse 7 retter

Champagne, 7 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit fours

*OBS! For gavekort udstedt på Gourmetoplevelse med 6/8 retter,
er vilkår for benyttelse heraf ændret, da denne konstellation ikke længere tilbydes.
Kontakt os på 65312448 for at høre nærmere.

- 7 retters gourmetoplevelse med Vinmenu Terroir / Kr. 1.980,-

- 7 retters gourmetoplevelse med Vinmenu Intemporel / Kr. 2.680,-

- 7 retters gourmetoplevelse uden vin / Kr. 1.200,-