Om os
At få foden under eget bord og skabe Restaurant Lieffroy har været en drøm der er gået i opfyldelse for mig.
Jeg havde længe ledt efter det helt rigtige sted, da jeg i foråret 2010 fik muligheden for at købe Hesselhuset, som i høj grad levede op til de kriterier jeg havde opstillet.
Skov, natur, strand og hav er lige udenfor døren og bygningen har sin helt egen særegne charme og arkitektur. Og efter en gennemgribende renovering, blev Hesselhuset den perfekte ramme for Restaurant Lieffroy.
Min far, Jean Louis, var jo egentlig gået på pension, men sagde alligevel ja til at være med i vores projekt – også bag gryderne i køkkenet. Det er jeg meget taknemmelig og glad for. Og det er han vist også, tror jeg nok. Der er noget med gamle cirkusheste og lugten af savsmuld.
Fruen i huset, min kone Helle, driver stedet sammen med mig. Hun leder restauranten på bedste vis, og står samtidig for udviklingen af vores vinkort. Hun er både uddannet tjener og sommelier, og har arbejdet på nogle af de bedste restauranter i landet. Vi har et fantastisk makkerskab og det giver utrolig mange fordele at vi er en på hver side, der hver dag gør hvad vi kan for at glæde vores gæster.
Sammen driver vi Restaurant Lieffroy med det mål at holde kvalitetsniveauet kompromisløst højt og prisniveauet nede på jorden.
Vi har arbejdet mange fantastiske steder som danner grundlag for det vi i dag har skabt sammen.
Patrick CV:
Fakkelgården- Christian Bind – Læreplads
Marie Louise – Michel Michaud
Buerhiesel – Antoine Westermann – Frankrig *** Stjerner Michelin
La cote st. Jacques – Jean-Michel Lorain – Frankrig *** Stjerner Michelin
Troisgros – Michel & Pierre Troisgros – Frankrig *** Stjerner Michelin
Falsled Kro
Restaurant Lieffroy
Kåret af Den Danske Spiseguide til Årets Kokkeprofil 2022
Helle CV:
Munkebo Kro - Læreplads
The Paul - Paul Cunningham * star Michelin
Ruths Hotel - Ruths Gourmet - Michel Michaud
Restaurant Lieffroy
Sommelier Vinakademiet - Bedste eksamen for professionelle
Sommelier WSET - Level 3
Årets service 2018 - Kåret af Foreningen af Danske Madanmeldere
Konkurrencer:
Årets Tjener 2016 - Sølvmedalje
Årets Tjener, Nordisk mesterskab 2017 - Sølvmedalje
Kåret til Årets Restaurant 2021 - Af Den Danske Spiseguide, Bent Christensen
Kåret til Årets Feelgood Oplevelse 2022 af White Guide
Sammen har vi forsøgt at skabe en atmosfære, som vi håber vil få Jer til at føle Jer hjemme i vores hjem - vores Restaurant!
Vi glæder os til at byde jer velkommen hos os.
Med kærlig hilsen
Helle & Patrick Lieffroy







